Care este procedura de constatari daune auto la Omniasig?

Cafy Constatari Daune Auto Rca Omniasig

Ati provocat un accident rutier sau sunteti victima unuia? Aveti nevoie de constatari si reparatii daune auto? Daca dumneavoastra sau persoana care v-a produs prejudiciul sunteti asigurati Omniasig, atunci problema se poate rezolva intr-un mod foarte simplu! In articolul prezent vom discuta despre intregul proces de constatari daune Omniasig si motivul pentru care Cafy JR este cel mai bun service unde sa beneficiati de acest serviciu.

Cateva date generale despre societatea de asigurari Omniasig

Omniasig este o companie de asigurari care exista pe piata romaneasca inca din anul 1995. La fel ca multe alte societati de asigurari romanesti, Omniasig s-a alaturat conglomeratului multinational Vienna Insurance Group, lucru datorita caruia clientii acestei companii pot fi siguri de o stabilitate financiara de neclintit.

Din variata gama de produse ale companiei Omniasig fac parte o multime de tipuri de asigurari pentru persoanele fizice, dar si pentru persoanele juridice. Asigurarile auto, de locuinta, de sanatate, de calatorii, de raspundere civila sau cele agricole sunt doar cateva din asigurarile destinate persoanelor fizice, in timp ce persoanele juridice pot incheia suplimentar si asigurari tehnice, financiare sau de transport.

Mai departe, in cadrul acestui articol, ne vom concentra atentia pe asigurarea auto RCA, unul din produsele Omniasig care se bucura de cea mai mare popularitate in randul clientilor si vom discuta despre pasii care trebuie urmati in vederea obtinerii despagubirilor financiare pe baza acestei polite de asigurare, in cazul producerii unui accident.

Cum trebuie sa reactionati la producerea unui accident auto?

Accidentele rutiere pot avea loc la tot pasul, oriunde in lume. Oricat v-ati stradui sa fiti de prevazatori, sunt cazuri in care nu puteti evita imprevizibilul. De aceea s-au inventat si sunt atat de apreciate asigurarile de diferite tipuri, iar cea auto, RCA, este una obligatorie, pe care trebuie s-o incheie orice sofer.

Citeste si: Cum trebuie sa procedezi daca ai fost implicat intr-un accident soldat doar cu daune materiale

Asigurarea RCA este un tip de asigurare care nu va protejeaza in mod direct. Dar va scuteste de plata pagubelor in cazul in care sunteti vinovat de producerea unui accident. Cu polita de asigurare a faptasului, conform legii, pagubitul are dreptul sa solicite constatarea daunelor si repararea lor oricarui service autorizat de RAR. Astfel, prejudiciul se reduce la minim, iar accidentul, in cazul in care nu au fost implicate si victime umane, poate fi rezolvat pe cale amiabila, intre partile implicate.

Primul pas pentru a beneficia de despagubiri Omniasig daune dupa producerea unui accident este contactarea telefonica a asiguratorului. Societatea Omniasig poate fi contactata 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Numerele de telefon ale call center-ului pentru avizarea daunelor sunt afisate pe webiste-ul oficial.

Procedurile de constatare si reparare a daunelor provocate in urma accidentului pot fi amanate. Dar avizarea trebuie sa se faca imediat dupa producerea pagubelor.

Ce informatii trebuie furnizate pentru avizarea pagubelor in cadrul societatii de asigurari Omniasig?

Pentru avizarea daunelor auto, persoana care contacteaza agentii Omniasig trebuie sa ofere urmatoarele informatii:

  • datele personale de identificare ale persoanelor implicate in accident, cu precadere ale celei care face avizarea;
  • cauzele si imprejurarile in care a avut loc accidentul, precum si detalii despre loc, data si ora in care s-a produs;
  • starea in care se afla autoturismul avariat. Se specifica in mod expres daca acesta se mai poate deplasa in siguranta sau nu;
  • locul unde se doreste efectuarea constatarii pagubelor si remedierea lor.
Constatari Daune Omniasig
Constatari Daune Omniasig

Pentru simplificarea procedurii, este recomandat ca in avizarii, persoana in cauza sa dispuna de urmatoarele acte:

  • polita de asigurare RCA detinuta de persoana vinovata si incheiata la Omniasig;
  • cartea de identitate a pagubitului;
  • carnetul de conducere al persoanei care se afla la volan in momentul producerii accidentului;
  • certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a autoturismului avariat;
  • Formularul de Constatare Amiabila Accident daca partile au cazut de comun acord sa rezolve situatia fara a apela la autoritati si daca in accident nu sunt implicate victime umane;
  • procesul verbal incheiat de politie, pompieri sau alte organe de protectie, daca nu s-a ajuns la o intelegere amiabila.

In functie de situatie, vi se mai pot cere si acte suplimentare care sa clarifice circumstantele producerii accidentului. Dupa furnizarea tuturor acestor documente, solicitantul primeste un numar de dosar. Acesta va trebui prezentat la punctul de constatare. Tot in acest moment, pagubitului ii sunt furnizate si toate detaliile cu privire la procedurile ulterioare.

De ce sa apelati la Cafy JR pentru constatari daune auto Omniasig?

Service-ul nostru profesional colaboreaza cu toate companiile de asigurari din tara, inclusiv societatea Omniasig. Din acest motiv, puteti apela la noi cu incredere pentru intocmirea dosarului de constatare a pagubelor, dar si pentru remedierea acestora. Service-ul Cafy JR efectueaza constatari daune auto Omniasig la service-ul din Bucuresti, Strada Baicului 50. Pentru programari sunati la nr 0799400300.

Daca este pentru prima oara in viata cand va confruntati cu un asemenea eveniment, sau aveti nevoie de informatii suplimentare cu privire la Omniasig daune auto, va stam la dispozitie cu servicii de consultanta si suport. In principu, pentru obtinerea despagubirilor pe baza unei polite de asigurare, toate societatile din Romania cer mai mult sau mai putin aceleasi acte. Dar chiar si in aceste conditii, fiecare are particularitatile ei pe care este bine sa le cunoasteti pentru accelerarea si simplificarea intregului proces.

Ce alte servicii ofera clientilor sai service-ul Cafy JR?

Cand vine vorba de producerea unui accident fara victime umane, cu noi puteti fi sigur ca veti uita de nefericitul eveniment in cel mai scurt timp posibil. Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca impactul resimtit de dumneavoastra sa fie unul cat mai mic. In acest sens, va furnizam un autoturism la schimb pe care sa-l folositi in timp ce noi ne ocupam de al dumneavoastra. Mai mult, va tractam masina dupa accident daca aceasta nu se mai poate deplasa.

De asemenea, chiar si dupa solutionarea problemei, va asteptam din nou in calitate de client, cu o gama larga de servicii de intretinere auto. Ne mandrim cu una din cele mai mari spalatori auto NON STOP din capitala, cu un personal calificat. In plus, oricand aveti nevoie de schimbarea anvelopelor, va asteptam in vulcanizarea noastra cu echipamente de  lucru de ultima generatie. Manopera din service-ul nostru beneficiaza de o garantie de 90 de zile. Iar calitatea pieselor auto va este asigurata doi sau trei ani in functie de producator.

Cafy JR

Cafy JR

Cafy JR, prin noul service auto specializat pe Daune / Asigurari, iti pune la dispozitie un service de calitate superioara si garantie pentru manopera si piese.

Lasa un comentariu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Programare constatare

Call Now ButtonCall center