Cum se procedeaza pentru constatarea unei daune auto in cazul existentei unei polite de asigurare Euroins?

Cum Se Procedeaza Pentru Constatarea Unei Daune Auto In Cazul Existentei Unei Polite De Asigurare Euroins

Tocmai ati fost victima unui accident rutier si trebuie sa apelati la agentia de asigurari Euroins? In acest articol va vom prezenta tot ce trebuie sa stiti despre constatari Euroins si cum trebuie sa procedati pentru a beneficia de serviciile atelierului nostru, Cafy JR pentru reparatii. Cu noi poti sta linistit indiferent de gravitatea accidentului. Atata timp cat necazul nu a implicat si vieti umane, problemele legate de autoturisme, se rezolva!

Care este pozitia pe piata asigurarilor RCA din Romania a companiei Euroins?

Euroins face parte din Euroins Insurance Group, prescurtat EIG. Incluzand Euroins Romania, acest grup mai este format si din Euroins Macedonia, Euroins Bulgaria si Euroins Health, ultima societate fiind principalul motor de expansiune pe piata din Europa.

In Romania, Euroins si-a propus sa ajunga in topul primilor cinci cele mai respectate societati de asigurari de pe piata. Si pentru profesionalismul sau, precum si pachetele de servicii pe care le pune la dispozitia clientilor, are toate sansele sa atinga performantele pe care si le doreste.

Istoria companiei Euroins in Romania a inceput in anul 1994. Un lucru prin care se diferentiaza aceasta companie de alte societati similare este abordarea personalizata pentru fiecare client. In calitate de cumparator, satisfactia in urma incheierii unei asigurari este mult mai mare daca aceasta acopera exact riscurile de care te temi, decat daca esti ferit doar de ceea ce iti spune vanzatorul ca este periculos.

In prezent, Euroins a depasit numarul de 1.000.000 de clienti in Romania. De ei se ocupa peste 500 de angajati si peste 4.500 de agenti colaboratori.

Care este strategia de baza adoptata de Euroins Romania?

Strategia Euorins se concentreaza pe doua aspecte fundamentale. Avem pe de-o parte activitatea de vanzari si pe de alta parte activitatea de daune.

Strategia de vanzari Euroins Romania este o strategie proactiva, agresiva chiar s-ar putea spune, care implica multa diversitate si flexibilitate. Asa cum am mentionat si in randurile de mai sus, acest lucru este un mare plus pentru clienti. Cuvintele standard sau obisnuit nu fac parte din vocabularul agentilor de vanzari Euroins care cauta in permanenta cele mai bune solutii, special gandite pentru clientii pe care ii servesc.

Dauna Euroins
Dauna Euroins

In ceea ce priveste conceptul Euroins dauna, putem vorbi despre constatarea avariilor provocate in urma unui accident, reconstituirea evenimentului produs, deschiderea si gestionarea pana in faza finala a dosarelor de dauna – actiune care se incheie cu rezolvarea propriu-zisa a cazului cu care se confrunta clientul respectiv.

Unde se pot incheia politele de asigurare si unde pot avea loc constatari daune Euroins?

Inca un beneficiu in ceea ce ii priveste pe clientii agentiei de asigurari Euroins este faptul ca aceasta companie are deschise birouri pe intreg teritoriul tarii. Se urmareste dezvoltarea continua a retelei din teritoriu prin incheierea de parteneriate si in zonele rurale. De aceea, practic oriunde te-ai afla poti lua direct legatura si discuta fata in fata cu unul din reprezentantii teritoriali.

Responsabilitatea de constatare a daunelor o au inspectorii Euroins. Acestia sunt specializati atat in constatarea daunelor auto cat si a celor non-auto suferite de clientii lor. Se pune un accent deosebit pe oferirea de servicii premium, in timp real, pentru clientii societatii. De aceea se urmareste in permanenta extinderea si specializarea retelei de colaboratori.

Exista cate un centru daune Euroins in fiecare zona a tarii. Pentru a gasirea celui mai apropiat dintre ele, lista completa poate fi consultata pe website-ul oficial euroins.ro. In aceste locatii se primesc avizari de dauna, iar clientii pot depune actele necesare pentru completarea dosarelor de dauna deschise deja.

In Bucuresti, Service-ul Cafy JR efectueaza constatari dauna Euroins la service-ul din Strada Baicului 50. Pentru programari daune Euroins sunati la nr 0799400300.

Cine poate beneficia de despagubiri din partea agentiei de asigurari Euroins?

Deschiderea unui dosar de daune poate fi facuta de o persoana care este asigurata Euroins sau a fost pagubita de un asigurat al acestei societati si face parte dintr-una din categoriile de mai jos:

 • este utilizatorul unui bun achizitionat in leasing;
 • este clientul proprietar al autoturismului asigurat sau avariat de un asigurat;
 • este imputernicitul legal al proprietarului descris mai sus.

Pentru ca inspectorul de constatare sa isi poata face o imagine cat mai clara asupra circumstantelor in care s-a produs accidentul, notificarea daunei trebuie sa includa si informatii detaliate cu privire la eveniment. Datele de identificare si de contact ale persoanelor implicate; cauzele ce au dus la producerea accidentului; data si ora la care acesta a avut loc; datele de identificare ale autoturismelor accidentate; detalii cu privire la conditia autoturismului avariat si capacitatea sa de deplasare sunt doar cateva din aceste informatii.

In acest sens, se recomanda tuturor soferilor asigurati Euroins sau nu sa poarte mereu la ei urmatoarele documente absolut necesare in eventualitatea producerii unui accident:

 • polita de asigurare in cazul in care persoana respectiva are incheiat un contract de asigurare;
 • cartea de identitate in original;
 • permisul de conducere;
 • certificatul de inmatriculare a autoturismului.

La aceste documente, pentru completarea dosarului de dauna mai sunt necesare si procesele verbale eliberate de autoritatile competente precum Politia sau Pompierii sau Formularul de Constatare Amiabila Accident acolo unde situatia s-a rezolvat fara implicarea autoritatilor. De asemenea, mai pot fi adaugate orice alte documente care pot clarifica situatia si furniza informatii suplimentare cu privire la producerea accidentului.

Cum se deschid dosarele de dauna RCA pe baza unei polite de asigurari Euroins?

RCA-ul reprezinta o asigurare obligatorie de raspundere civila auto. Prin aceasta polita de asigurare se asigura tertele persoane care au suferit un prejudiciu cauzat din vina asiguratului. De multe ori, cand se vorbeste despre aceasta asigurare se subliniaza faptul ca persoana asigurata nu este direct beneficiara a asigurarii. Dar tinand cont de faptul ca aceasta polita acopera daunele provocate altor persoane de catre asigurat, se poate spune ca si el este acoperit deoarece nu trebuie sa suporte pe cont propriu cheltuielile.

Daca sunteti victima unui accident provocat de un asigurat RCA Euroins, prezentati-va de urgenta la service-ul nostru Cafy JR cu urmatoarele documente necesare pentru constatarea pagubelor:

 • cartea dumneavoastra de identitate in calitate de persoana pagubita sau a delegatului dumneavoastra;
 • permisul de conducere al soferului care conducea autoturismul in momentul producerii accidentului;
 • certificatul de inmatriculare al autoturismului avariat;
 • o copie dupa polita RCA a persoanei care a produs accidentul;
 • Formularul de Constatare Amiabila de Accident sau documentele eliberate de autoritatile competente in cazul in care nu s-a ajuns la o intelegere de comun acord;
 • imputernicire din partea societatii de care apartine masina daca aceasta nu este proprietatea unei persoane fizice, sau de la societatea de leasing din patrimoniul carei face parte;
 • o procura in situatia in care proprietarul autoturismului nu se poate prezenta personal pentru constatarea daunelor.

De ce sa apelati la service-ul Cafy JR pentru o programare constatare dauna Euroins si deschiderea unui dosar?

Cafy JR colaboreaza cu toate firmele de asigurari din Romania, inclusiv agentia Euroins. Doar aici va oferim servicii premium de vopsitorie auto, tinichigerie, mecanica, spalatorie, dar si constatare daune si reparatii in urma unui accident. Cunoastem toti pasii necesari in vederea deschiderii unui dosar de constatare RCA Euroins si va putem oferi consultanta de specialitate cu privire la documentele de care aveti nevoie si modul de intocmire al dosarului de constatare.

constatari daune euroins bucuresti
constatari daune auto euroins bucuresti

Mai mult, nu va lasam pe jos pe durata efectuarii reparatiilor necesare! Daca va este necesar, va oferim un autoturism la schimb pana ce masina dumneavoastra isi recapata capacitatea de a se intoarce inapoi pe carosabil. De asemenea, daca v-ati confruntat cu un accident grav, nu ezitati sa ne contactati pentru a ne prezenta situatia. In caz de nevoie, va putem pune la dispozitie servicii de tractare de la locul faptei pana la atelierul nostru.

Din dorinta de a transforma accidentul suferit de dumneavoastra intr-o simpla amintire, va propunem pentru remedierea pagubelor cu piese auto originale sau after market cu o compatibilitate perfecta in sistemul autoturismului dumneavoastra. Astfel, ne asiguram ca in urma reparatiilor masina functioneaza in parametri normali si conducerea ei nu reprezinta un pericol nici pentru dumneavoastra si nici pentru ceilalti participanti la trafic.

Ce fel de servicii puteti solicita de la Cafy JR in urma producerii unui accident?

Pentru a reduce la minim pagubele si a remedia chiar si cele mai mici defectiuni provocate de accidentul in care ati fost implicat, va propunem in functie de nevoi, urmatoarele tipuri de servicii:

 • reparatii la nivelul caroseriei efectuate cu cele mai performante echipamente de pe piata;
 • vopsire integrala sau retusuri si cosmetizare auto cu vopsele rezistente, in functie de gradul de degradare;
 • inlocuirea pieselor avariate cu unele care functioneaza exact la fel cu cele originale;
 • remedierea instalatiei electrice si a oricaror componente interne avariate;
 • echilibrarea rotilor pentru o siguranta maxima in timpul condusului;
 • etc.

Orice manopera de care beneficiati in cadrul service-ului nostru vine la pachet cu o garantie de 90 de zile. De asemenea, toate piesele auto, precum si jantele sau anvelopele disponibile aici sunt asigurate pe o perioada de doi sau trei ani in functie de producatorul lor.

Nu degeaba suntem considerati un service de top. La noi gasiti rezolvarea pentru orice problema auto cu care va confruntati. Iar in ceea ce priveste accidentele, va garantam ca in cel mai scurt timp situatia neplacuta va deveni un eveniment de domeniul trecutului.

Cafy JR

Cafy JR

Cafy JR, prin noul service auto specializat pe Daune / Asigurari, iti pune la dispozitie un service de calitate superioara si garantie pentru manopera si piese.

Lasa un comentariu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Programare constatare

Call Now ButtonCall center