Tot ce trebuie sa stii despre intocmirea unui dosar de constatare daune Asirom

Cafy Constatari Daune Rca Asirom

Asirom este una din primele societati de asigurari infiintate in Romania. Ea a fost inregistrata in anul 1991 si incepand cu anul 2007, la putin timp dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, s-a alaturat grupului Vienna Insurance Group. Printre multe alte societiati de asigurari, Service-ul nostru Cafy JR colaboreaza si cu aceasta companie si din acest motiv, in cazul unui accident rutier puteti apela cu incredere la noi pentru constatare daune Asirom si reparatii. Service-ul Cafy JR efectueaza constatari daune Asirom la service-ul din Strada Baicului 50. Pentru programari sunati la nr 0799400300.

Societatea de asigurari Asirom pe piata romaneasca

Inca de la infiintare si pana acum, Asirom a facut mereu parte din topul celor mai apreciate 10 companii de asigurari din Romania. Pe langa asigurarile RCA, Asirom mai incheie si asigurari CASCO; asigurari de calatorie; asigurari de sanatate; asigurari pentru locuinte si, foarte cautate, asigurari de viata.

Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie in Romania. Ea se impune tuturor autoturismelor inmatriculate sau inregistrate aici, aflate sau nu in uz. Prin intermediul documentului international de asigurare, cunoscut si sub numele de Carte Verde, asigurarea RCA este valabila atat in statele ce fac parte din Uniunea Europeana, cat si pe teritoriul Confederatiei Elvetiene.

Asigurarile Asirom se pot cumpara online sau prin intermediului unui agent.

Cum puteti beneficia de despagubiri de la Asirom in cazul producerii unui accident?

Producerea unui accident rutier trebuie urmata de o avizare a daunelor, Aceasta se face imediat, sau la foarte scurt timp de la sesizarea pagubelor. In cazul in care este vorba de un accident fara victime umane, soferii pot conveni remedierea pierderilor pe cale amiabila. In acest sens, se incheie un Formular de Constatare Amiabila Accident si se contacteaza agentia de asigurari.

Constatarea daunelor se poate amana si pe o zi ulterioara celei producerii accidentului. Dar avizarea lor trebuie sa aiba loc in cel mai scurt timp posibil. Pentru avizarea unei daune, asiguratorul trebuie informat in legatura cu urmatoarele detalii:

 • datele de identificare si de contact ale persoanelor implicate in accident, in mod special, a persoanei care face avizarea;
 • cauza accidentului precum si imprejurarile care au dus la producerea lui, impreuna cu data si ora la care a avut loc;
 • datele de indentificare complete ale autoturismelor implicate in accident;
 • conditia autoturismului avariat si capacitatea sa de deplasare;
 • numele si adresa service-ului unde se doreste efectuarea constatarii, in cazul nostru, Cafy JR.

Pentru o raportare corecta si completa a tuturor datelor de interes, este necesar ca persoana care contacteaza agentia de asigurari sa aiba la indemana cel putin urmatoarele documente:

 • o copie a politei de asigurare RCA a persoanei care a provocat accidentul;
 • cartea de identitate in original;
 • certificatul de inmatriculare al autoturismului afectat;
 • permisul soferului care a condus autoturismul afectat la momentul producerii accidentului.

In situatia in care partile nu au ajuns la o intelegere de comun acord si a fost necesare implicarea autoritatilor, atunci este nevoie si de un proces verbal intocmit de politia rutiera sau de serviciul de pompieri.

Ce acte sunt necesare pentru dosarele de constatari Asirom RCA?

Polita de asigurare RCA incheiata la ASIROM acopera repararea daunelor produse unui tert de catre asigurat. Se spune des ca RCA-ul nu se incheie pentru protectia propriei persoane, ci a celorlalti participanti la trafic. Insa, chiar si in aceste conditii, asiguratul beneficiaza la fel de mult ca pagubitul de existenta unei polite RCA. Fiind in culpa, fara o astfel de asigurare, el ar trebui sa suporte toate cheltuielile pe cont propriu.

Constatari Daune Asirom
Constatari Daune Asirom

La toate actele mentionate mai sus, pentru intocmirea unui dosar de constatari Asirom mai sunt necesare in functie de situatie, urmatoarele documente:

 • imputernicire de la societatea comerciala sau societatea de leasing in patrimoniul careia se afla autoturismul avariat, daca acesta nu apartine unei persoane fizice;
 • procura notariala pentru situatia in care proprietarul autoturismului nu se poate prezenta personal la locul de constatare a pagubelor.

In functie de circumstantele in care a avut loc accidentul, inspectorii de dauna Asirom pot solicita si documente suplimentare, pe care nu le-am mentionat in cuprinsul acestui articol.

De ce sa apelati la Cafy JR pentru constatarea daunelor unui accident in conditiile existentei unei polite RCA Asirom?

Legislatia in vigoare de pe teritoriul tarii noastre va permite sa reparati un autoturism avariat, pe baza unei polite de asigurare RCA, la orice service autorizat RAR. De aceea, si in cazul detinerii unei asigurari ASIROM va recomandam service-ul Cafy JR pentru cele mai bune servicii.

Va stam la dispozitie oricand pentru programari daune Asirom si va garantam profesionalism si calitate. Stim cat de greu este cand devii victima unui accident rutier. Indiferent de gravitatea sa, mai ales atunci cand este vorba de o situatie pe care o experimentati pentru prima oara in viata, accidentul se transforma intr-un adevarat soc. Insa astfel de lucruri se intampla pretutindeni in lume. Si pentru a trece mai usor peste intregul eveniment, va oferim asistenta si suport pentru intocmirea dosarului de dauna.

Servicii premium din toate punctele de vedere

Trecand mai departe la calitatea serviciilor pe care le oferim, tinem sa mentionam faptul ca pentru orice manopera de care beneficiati in service-ul nostru aveti parte de o garantie de 90 de zile. De asemenea, piesele auto si accesoriile pe care vi le punem la dispozitie au o garantie cuprinsa intre doi si trei ani in functie de producatorul lor.

Nu va lasam la greu nici in cazul in care ati suferit un accident, dar nu puteti ajunge la noi. Daca autoturismul dumneavoastra nu mai poate fi pornit in siguranta, va asiguram tractarea de la locul faptei, pana la atelier. Mai mult, pentru ca reparatiile profesionale dureaza, cat timp masina dumneavoastra se afla la noi, va oferim la schimb o masina pe care s-o puteti folosi dupa bunul plac, astfel incat sa diminuam cat mai mult posibil efectele accidentului.

Ne-am gandit la toate detaliile pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de confort maxim si sa puteti trece mai simplu si mai rapid peste socul suferit. De aceea suntem alegerea perfecta atunci cand aveti nevoie de constatare daune Asirom!

Cafy JR

Cafy JR

Cafy JR, prin noul service auto specializat pe Daune / Asigurari, iti pune la dispozitie un service de calitate superioara si garantie pentru manopera si piese.

Lasa un comentariu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Programare constatare

Call Now ButtonCall center